Політика Повернення та Відміни

Останнє оновлення: 26 липня 2023 року

Ця Політика Повернення та Відміни ("Політика") регулює права та обов'язки покупця при поверненні або відміні замовлень від компанії "Ledos" через наш веб-сайт Ledos.com.ua ("Сайт").

1. Стандартні номерні рамки

Ви маєте право повернути стандартні номерні рамки протягом 14 днів з дати отримання замовлення, якщо товар не був використаний та зберігає свій первісний вигляд. Ви повинні сповістити нас про свій намір повернути товар, відправивши нам електронного листа на ledos.automotive@gmail.com з деталями замовлення або звернутись до нас іншим зручним способом. Ви повинні відправити товар назад за свій рахунок. Після отримання товару ми здійснимо повернення грошових коштів протягом 14 днів.

2. Індивідуальні номерні рамки

Індивідуальні номерні рамки виготовляються на замовлення і не підлягають поверненню або відміні, оскільки вони виготовляються за індивідуальними параметрами покупця. Ми можемо замінити такий товар лише у випадку виявлення дефектів виробництва. Щоб замовити заміну, вам необхідно відправити нам електронний лист на ledos.automotive@gmail.com з деталями замовлення та описом проблеми або звернутись до нас іншим зручним способом. Ми зв'яжемося з вами протягом 2 робочих днів для обговорення подальших кроків.

Відміна замовлень

Ви можете відмінити замовлення протягом 24 годин з моменту його оформлення, якщо замовлення не було відправлене службами поштових перевезень. Для цього вам потрібно відправити нам електронного листа на ledos.automotive@gmail.com з деталями замовлення або звернутись до нас іншим зручним способом. Ми повернемо вам гроші протягом 14 днів. Зверніть увагу, що замовлення на індивідуальні номерні рамки не можуть бути відмінені, якщо вони вже виготовлені або в процесі виготовлення.